Epinona. - De Bel, Marc, 1954- (Kalmthout : Van Halewyck, 2016)
Epinona (ik-figuur) is lid van de Comatos-clan. Op een dag wordt ze samen met haar moeder door een naburige stam ontvoerd en als slaaf meegevoerd naar de Rotsburcht. Ondertussen komen de Romeinse legers steeds dichterbij. Vanaf ca. 12 jaar.
Vanaf 12 jaar
Keywords: Historische verhalen; Secundair onderwijs