Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign in de workflow : voor de Nederlandse 2023-releases - Van de Wiele, Bart, ....- (Culemborg : VanDuuren Media, 2023)
Zelfs als je al vertrouwd bent met Photoshop, Illustrator of InDesign, biedt Adobe Creative Cloud krachtige mogelijkheden voor een hogere doeltreffendheid en betere samenwerking die maar weinig ontwerp- en marketingprofessionals gebruiken. De projecten in Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign in de workflow - Classroom in a Book, zijn praktijkgericht, leren je flexibeler te werken en bovendien tijd te besparen door het toepassen van slimme en doeltreffende technieken. Dit boek is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers en biedt talloze tips en technieken die je helpen productiever te worden en te ontwerpen met hogere flexibiliteit.
Keywords: Adobe Photoshop; Creative Cloud; Illustrator; InDesign