Tijdschrift voor Jeugd en Kinderrechten - Steunpunt Mens en samenleving SAM vzw (Antwerpen : Larcier)
TJK focust als enig tijdschrift in België op multidisciplinaire wijze op juridische, maatschappelijke en pedagogische themata in verband met kinderen en jongeren. Voor en door praktijkwerkers (advocatuur, magistratuur, jeugdwerk, de kinderrechtenactoren, jeugdhulp…), beleidsmakers en onderzoekers.
Keywords: Kinderen; Recht