Vademecum voor de accountant 2023. (Mechelen : Kluwer, 2023)
Het "Vademecum voor de Accountant" profileert zich als "dé allround gids" voor zowel de beginnende als de gevestigde accountant. Het is tevens een erg toegankelijk werkinstrument voor kmo-zaakvoerders. Het vademecum bestaat uit 4 boekdelen.
4. BTW jaaroverzicht
Voortzetting van Zakboekje voor de accountant.
Keywords: Vademecum