Wat je verkoopt ben je zelf : waarom de beste reclame gratis is - Wijman, Erwin, ....- (Zaltbommel : Haystack, 2023)
Probeer klanten niet om te praten, maar ga mét ze praten. Vergeet dure advertenties, commercials en huizenhoge billboards. Klanten trek je aan door een persoonlijke relatie met ze op te bouwen, via sociale media, je website en in real life. Dat kost niets en levert veel meer op. Wat je verkoopt ben je zelf is een eyeopener voor ondernemers en zzp'ers die bekend, bemind en zelfs begeerd willen worden zonder dat het geld kost. Met de strategieën en tips in dit boek kost reclame maken je alleen tijd en energie, en dan zo dat je er ook een heleboel energie van krijgt.
Keywords: Marketing; Ondernemen; Verkopen