Handboek Organisatie en Management : Een praktijkgerichte benadering - Marcus, Jos, ....-; Van Dam, Nick, ....- (Groningen/Utrecht : Noordhoff Uitgevers, 2019)
Handboek Organisatie en Management is al jaren het meest gebruikte boek binnen het hoger onderwijs op gebied van Organisatie en Management. Daarnaast wordt het in een groot aantal bedrijfs- en managementopleidingen gebruikt en hanteren veel managers het als een hulpmiddel in de praktijk. Het biedt een interactieve en praktijkgerichte inleiding op het vakgebied. De theorie wordt helder uitgelegd aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. Het boek bestaat uit drie delen: Omgeving en Organisatie - Mensen en Organisatie - Structuur en Organisatie
Keywords: Organisatie en Management