4 Hondenclan - Bé, Ann, ....-; Van Landuyt, Catherine, ....- (Baasrode : Uitgeverij Het Punt, 2023)
Vier honden van een verschillend ras wonen in dezelfde straat en leren elkaar kennen tijdens een boswandeling. Een hele verstandige Jack Russell probeert hen heel wat aan te leren. Wat ze niet altijd waarderen. En … ze moeten op de vlucht voor een razend everzwijn. Na enkele vervelende weken heeft één van de vier een leuk idee. Het wordt echt een spannend avontuur. Komt er ook nog een wolf op de proppen die zichzelf hun stamvader noemt. De honden worden gezworen kameraden! Dank zij een verhaal vol eigenzinnige avonturen, geschreven in een vlotte Nederlandse taal, zullen de lezertjes heel wat kennis opdoen over de dierenwereld.
Van 6 tot 8 jaar
Keywords: Dierenwereld; Kameraadschap