Heksen : eerherstel voor de vrouwelijke rebel - Chollet, Mona, 1973- (Amsterdam : De geus, 2019)
Beschouwing vanuit de heksenvervolgingen in vroeger eeuwen over het feit dat vrouwen nog steeds niet volkomen in vrijheid leven, met een oproep en inspiratie tot verandering.
Keywords: Hekserij; Vrouwenemancipatie