Walk Your Meeting : productiever overleg, meer bewegen en vaker naar buiten met weeting - de Vaan, Martine, ....- (Amsterdam : Boom, 2021)
Hele dagen binnen zitten, te weinig bewegen en eindeloos vergaderen: miljoenen mensen worstelen ermee. Weeting - een samenvoeging van walking & meeting - maakt hier een einde aan. Buiten lopen, mag je dat werken noemen? Martine de Vaan doet al jaren dagelijks wandelmeetings. Ze maakt je met aanstekelijk enthousiasme warm voor deze toevoeging aan je werkdag. Walk your meeting laat zien hoe wandelmeetings werken, van een simpel 1-op-1-overleg tot werkvormen voor verschillende soorten vergaderingen. Ook krijg je volop praktische tips, van aantekeningen, schoenen en de ideale route, tot hoe je weeting introduceert in je werkdag of bij je organisatie. Martine de Vaan behandelt een aantal overtuigende wetenschappelijke inzichten, bijvoorbeeld over de relatie tussen bewegen en de groei van de hersenen. Dit maakt je bewust van de ingesleten routines op kantoor en de noodzaak om die te verbeteren. Dit is het eerste boek over wandelmeetings: een must-have voor iedereen die beter wil vergaderen en een onmisbaar naslagwerk voor de ervaren weeter die nieuwe toepassingen zoekt.
Keywords: Vergadertechnieken; Wandelend vergaderen