Verandergedrag : hoe je gedragsverandering interactief stimuleert - Leenman, Thijs, ....- (Amsterdam : Boom, 2022)
Adviezen aan leidinggevenden om persoonlijke gedragsverandering bij medewerkers te begeleiden bij organisatieveranderingen.
Keywords: Arbeids- en organisatiepsychologie; Verandergedrag