Begeleiden van groepen : groepsdynamica in de praktijk - Remmerswaal, Jan, 1945- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2015)
Hand- en studieboek op hbo-niveau over groepsprocessen en groepsdynamica.
Keywords: Groepsdynamica