Een blotevoetenpad vol gevaar - Artigue, Julien, 1981-; Frély, Gilles, ....-; Delrue, Thijs, 1979-; Scheveneels, Marlies, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
De ouders van Lucas zijn uit de grootstad weggegaan om een blotevoetenpad in de Kempen aan te leggen. Dat is even aanpassen! Beetje bij beetje begint Lucas te genieten van dit nieuwe leven. Maar dan saboteert iemand hun werk. Lucas gaat op onderzoek uit!
AVI M6
Derde leerjaar
Keywords: Eigentijds, spannend; Leesboeken ; Lager onderwijs