Henkie Heggenschaar - Israel, Sandra, ....-; Verhoeff, Nelleke, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Henkie Heggenschaar knipt alle heggen. Hij knipt ze heel nauwkeurig en net. Elk heggetje krijgt een eigen vorm, hij maakt er echte kunstwerken van. Op een dag wil hij eens iets anders doen. Maar wat? Een grappig verhaal over jezelf ontdekken en ontplooien, nieuwe dingen leren en grote beslissingen nemen.
Boek met tekenfilm via QR code
Keywords: Beslissingen nemen; Jezelf zijn