Waar is Remi - Vernelen, Aag, 1980-; Kenens, Sofie, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
De vrienden spelen verstoppertje. Remi heeft de beste verstopplekjes, maar wordt toch gevonden. Hoe kan dat otch? Hij begrijpt er niets van... Een verhaal over jezelf verstoppen, sporen zoeken en kleuren mengen.
Met luisterverhaal via QR code
Keywords: Kleuteronderwijs; Spelen-Speelgoed; Verstoppertje