Net in zee - Ollivier, Reina, ....-; Morize, Patrick, 1973- (Averbode : Averbode, 2023)
Kik en Fie zijn goede vrienden. Ze zwemmen graag tussen de boten. Op een dag loopt het fout. Kik raakt verstrikt in een net. Zal Fie haar vriend ooit weerzien?
Leesreeks voor het 1e en 2e leerjaar - AVI E3 AVI M4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Vriendschap