Vrienden op reis - Een nacht in de bergen - Falzar, ....-; Pelkmans, Anke, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Strip: Een nacht in de bergen: Robbe, Bas en mama wandelen in de bergen. Het is heel warm. Bas wordt erg moe. Kan het drietal de berghut bereiken? En dalen ze ook weer op tijd af naar het dorp? Verhaal: Vrienden op reis: Robbe en Bas zijn op vakantie in de bergen. Maar Bas verdwijnt steeds... Dat vindt Robbe niet leuk! Hij zoekt uit waar Bas steeds naartoe gaat.
AVI-M4
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs