62 Meesterlijke Babbelbeelden : en 31 even meesterlijke kijkvragen - De Wilde, Peter (Brussel : Toerisme Vlaanderen, 2018)
62 BABBELBEELDEN zet de toon voor een goed gesprek. Je wil aan de slag met een groep, wat dieper graven of animo in het gesprek brengen. Daar is creatief denken een interessante hefboom voor. De babbelbeelden dienen als gespreksopener. Niet om over het werk zelf te praten, wel over verwondering, schoonheid of ervaringen.
Keywords: Creatief denken; Gezelschapsspellen; Kunst