Comme frère et soeur - Ollivier, Reina, ....-; Morize, Patrick, 1973-; Haché, Anne, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Het is heerlijk, het leven van Océan en Océane. Deze vrij-als-de-wind dolfijnen brengen hun dag door met spelen in de zee tot op een dag een lelijk visnet...
Tulalu - lecture pour les enfants de 6-7 ans - lecteurs débutants et confirmés - un livre, deux niveaux de lecture!
Keywords: De oceaan