55 Babbelbeelden : en evenveel vakantievraagjes - De Wilde, Peter (Brussel : Toerisme Vlaanderen, 2018)
55 vakantievraagjes als babbelstarters. 55 kaarten die het ijs breken en het gesprek op gang trekken. Ook ideaal als één op één coachingsgesprekken.
Keywords: Gezelschapspel; Reizen; Toerisme; Gezelschapsspellen