Op zoek naar mijn verloren tijd - Bé, Ann, ....- (Dendermonde : Het Punt, 2016)
Op zoek naar mijn verloren tijd is een roman die geschreven is in de voetsporen van Marcel Prousts: A la recherche du temps perdu. Het is een aaneenschakeling van gebeurtenissen en aangrijpende momenten waarin je als lezer wordt meegesleept. Een onheilspellend, herkenbaar en levensecht verhaal over kinderlijke ondeugd, onwetendheid, muziek, verleiding, misleiding, vriendschap, liefde... . Over een bijzondere band tussen twee opgroeiende jongens, die elkaar helpen. De ene moet de dood van zijn vader verwerken, de andere moet zich losmaken van de duistere invloeden van een gevaarlijke en beangstigende liefde. Amadeus kijkt terug op zijn jeugdjaren en vraagt zich af of hij de moed zal hebben zichzelf nog een kans te geven. Wat fataal had kunnen aflopen eindigt met een boodschap van hoop. Ann Bé geeft met Op zoek naar mijn verloren tijd een indrukwekkende kijk in de ziel van een jongen die het spoor bijster wordt.
Keywords: Roman