De uil zonder bril - Bé, Ann, ....- (Dendermonde : Uitgeverij Het Punt, 2017)
De uil verloor zijn wijfje en om zijn verdriet te verwerken gaat hij, als wetenschapper, in de lente het gedrag van de eenden bestuderen. Die zijn dan weer niet van de slimste. Terwijl hij aan de studie bezig is, merkt hij een paard in de naburige weide en de twee worden vrienden. Het paard verwerkt eveneens een liefdesverdriet.
9-11
Keywords: Dierenverhalen