Handboek Nederlands als tweede taal in het volwassenenonderwijs - Kuiken, Folkert, 1953-; Andringa, Sible, ....- (Bussum : Uitgeverij Coutinho, 2022)
Het Handboek Nederlands als tweede taal in het volwassenenonderwijs biedt NT2-docenten een uitgebreid overzicht van het taalonderwijs Nederlands aan anderstaligen: van taalverwerving tot didactiek, van alfabetisering tot toetsing en van uitspraak tot woordenschat- en grammaticaonderwijs.
Keywords: Didactiek; Nederlands; Tweedetaalverwerving