Het grote verwonderboek voor managers : hoe sociale innovatie bijdraagt aan verandering en vernieuwing in jouw organisatie. - Van Gelder, Elleke, ....- (Culemborg : Van Duuren Media., 2022)
Praktische gids voor managers voor het ontwikkelen van een andere kijk op veranderingen, ontwikkelingen en vernieuwingen binnen organisaties, waarbij nieuwsgierigheid en verwondering centraal staan.
Keywords: Management; Sociale innovatie