De tweede berg : de zoektocht naar een zinvol leven - Brooks, David, ....-; Van der Meer, Joost, ....-; Oostendorp, Bill, ....- (Amsterdam : Spectrum, 2020)
Sta jij op je eerste of tweede berg? Draait het leven om jou - of om anderen? Gaat het om succes - of om betekenis? Adviezen voor een betekenisvol leven, onder meer door karaktervorming en de empathische omgang met medemensen.
The second mountain
Keywords: Zingeving