Een spannende opdracht - Scholtens, Anneke, ....-; de Wit, Juliette, ....- (Antwerpen : Zwijsen, 2023)
Romana en Omar helpen een man die achtervolgd wordt. Maar helpen de juiste persoon? Verhaal in eenvoudige woorden en korte zinnen. Met gekleurde illustraties. AVI-E5. Vanaf ca. 9 jaar.
AVI E5
Van 9-12 jaar
Keywords: Avontuur; Dyslexie