Puks pizza en pudding paleis - Jongbloed, Marte, ....-; Brulot, Heleen, ....- (Antwerpen : Zwijsen, 2022)
In het pizza- en puddingrestaurant van Puks ouders komen steeds minder klanten. Komt dat door de gekke recepten van Puks moeder? Dan wil de bank het restaurant verkopen. Puk verzint met haar vrienden Rohan en Samier een reddingsplan. AVI-E5. Vanaf ca. 10 jaar.
AVI E5
Vanaf 9 jaar
Keywords: Dyslexie; Familie; Koken