Klaskit : tools voor topleraren - De Bruyckere, Pedro, 1974- (Leuven : Uitgeverij LannooCampus, 2022)
Klaskit levert een praktisch beeld op van wat leren inhoudt en schept overzicht in de massa aan tegenstrijdige ideeën over onderwijs. Want wie onder meer weet hoe je effectieve feedback geeft, hoe je het best een relatie opbouwt met je leerlingen en wat een sterke schoolvisie kan opleveren, heeft de tools in handen om een topleraar te worden.
Keywords: Didactiek