200 ideeën om je (online) les succesvol af te sluiten! : Maak van de laatste minuten van je les een onvergetelijk moment! - Garram, Ibtissem, ....- (Groningen : Noordhoff, 2021)
‘Mevrouw, meneer, wat moeten we nu doen?’ De meeste docenten hebben die vraag wel eens gehoord van leerlingen die zich tijdens de laatste minuten van een les grandioos vervelen. In 200 ideeën om je les met succes af te sluiten deelt Ibtissem Garram kennisverrijkende, enthousiasmerende en humoristische activiteiten om een nieuwe impuls te geven aan het einde van je les. Elke activiteit wordt uitvoerig beschreven, inclusief de specifieke vaardigheden die de leerling hiermee kan ontwikkelen. Niet alleen vakgerelateerde spellen komen aan bod, maar ook waardevolle activiteiten en vaardigheden die leerlingen leren hoe ze zich ontwikkelen tot een individu dat zichzelf durft te zijn om uiteindelijk een sociaal mens te worden.
Op titelpagina: Geschikt voor alle vakken op de middelbare school in Nederland en België
Keywords: Afstandsonderwijs; Didactiek; Onderwijs; Secundair Onderwijs