Onuitwisbaar : acceptatie van (micro)trauma in ons leven - Kuipers-Hemken, Marjon, ....-; de Jongh MSc, Ingrid, ....- (Amsterdam : SWP, 2023)
Verhandeling over de invloed van traumatische gebeurtenissen op de fysieke en mentale gezondheid, met aandacht voor verschillende vormen van traumatherapie.
Keywords: Trauma