Dyslexie van baby tot bovenbouw - Besnard-van Baaren, Irene, ....- (Antwerpen : Gompel & Svacina, 2022)
Praktische gids voor ouders, leerkrachten en dyslexiebehandelaars over de omgang met kinderen met dyslexie, om zo te kunnen bijdragen aan de groei en bloei van het kind.
Keywords: Dyslexie