Begrijpend lezen op de basisschool : de tekst centraal - Vernooy, Kees, ....- (Antwerpen : Gompel & Svacina, 2022)
Handboek voor leerkrachten in het basisonderwijs over effectief en motiverend begrijpend lezen-onderwijs.
Keywords: Basisonderwijs; Begrijpend lezen