Avocado Smash! : The Fast-Paced Snap Game That's A Smash-Hit! (New York: : Ridley's Games, 2018)
Een frisse draai aan het snapspel, waarbij je snel moet denken en handelen als je wilt winnen! Dit snelle spel is eenvoudig te leren en snel te spelen. Bovendien kun je met de draagbare en unieke verpakking met levensechte textuur de spelletjesavond overal doorbrengen! Het is het ultieme cadeau voor Avocado-liefhebbers. Ideaal kaartspel voor kinderen, 2 of meer spelers, vanaf 6 jaar. Een gemiddelde ronde duurt ongeveer 10 minuten om te spelen. Het eenvoudige spel bevat 70 spelkaarten en instructies in een plastic avocadovormige opberg- en reisverpakking. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Avocado Smash is een snelle snapvariant waarbij de eerste speler die zijn kaarten kwijt is de winnaar is. De eerste speler begint bij één en de volgende spelers volgen elkaar op tot 15 avocado's, dan gaat het terug naar één avocado enzovoort. Als een kaart toevallig overeenkomt met het getal dat die beurt wordt gezegd, dan is dat een smash! Alle spelers moeten hun handen naar beneden slaan in het midden van de tafel en de laatste speler die reageert neemt alle kaarten uit het midden. Er zitten een paar speciale kaarten in de Avocado Smash-stapel. De eerste is een SMASH! kaart. Dit betekent dat het een automatische smash is en dat de laatste speler die reageert alle kaarten moet pakken. De volgende is de Guacamole-kaart. Als deze kaart wordt opengelegd, moeten alle spelers 'GUACAMOLE!' roepen. De laatste speler die reageert moet de middelste kaarten oprapen. Als een speler echter op een Guacamole-kaart slaat, moet hij alle kaarten oprapen. De laatste kaart is een kaart die van richting verandert en wanneer deze kaart wordt opengelegd, moet je onmiddellijk van richting veranderen. Deze verandering blijft tot het einde van de ronde of tot er een andere kaart van richting wordt onthuld. De eerste speler die al zijn kaarten heeft weggespeeld is de winnaar van Avocado Smash, op voorwaarde dat hij de volgende smash overleeft! Als twee spelers tegelijk geen kaarten meer hebben, wint de eerste speler die reageert op de volgende smash! -- Het spel is een uitvoering van de traditionele snapvariant en het drinkspel "Irish Snap".
A fresh twist on the game of snap, you'll need to think and act quickly if you want to win! This fast-paced game is simple to learn and quick to play. Plus, with portable and unique packaging that has real life-like texture, you can take game night anywhere! It makes the ultimate gift for Avocado lovers. Ideal card game for kids, 2 or more players, ages 6+. An average round takes about 10 minutes to play. The easy game contains 70 game cards and instructions in a plastic avocado-shaped storage and travel container.
Keywords: Gezelschapsspellen; Party Games