Creativiteit Hoe? Zo! : creatief denken in de praktijk voor de innovators van morgen /. - Byttebier, Igor, ....-; Pieters, Sara, ....-; Daelman, Pieter, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2023)
Wil je leren hoe je sneller op nieuwe ideeën komt? Wil je de finesses van het brainstormen onder de knie krijgen? Wil je zelf, met je team of je klant aan de slag met creativiteit? Creativiteit HOE? ZO! geeft je een rondleiding in je eigen denken en helpt je om je eigen creativiteit en die van je organisatie actief te ontwikkelen. Het is een leer-, doe- en oefenboek voor iedereen die de sleur van standaardoplossingen wil doorbreken en anderen daarin wil meekrijgen. Met actuele cases en krachtige technieken biedt Creativiteit HOE? ZO! een schat aan inspiratie voor je dagelijkse praktijk.
Keywords: Creativiteit