Seizoenen - van den Berg, Esther, ....- (Hasselt : Clavis, 2023)
Worm is het hele jaar rond druk in de weer. In de lente zaait hij bloemen, in de zomer bezoekt hij de babydiertjes, in de herfst harkt hij blaadjes en in de winter kleedt hij zich warm aan. Welke spulletjes horen daarbij? En wat gebeurt er in het bos? Ontdek samen met Worm de vier seizoenen. Een leerzaam kijk-en-wijsboek over de seizoenen.
3-5
Keywords: Seizoenen-weer