Werken aan maatschappelijke participatie : Praktijkboek voor zorg en welzijn - Korevaar, Lies, ....-; Hofstra, Jacomijn, ....- (Bussum : Uitgeverij Coutinho, 2022)
In een samenleving is het belangrijk dat iedereen actief kan deelnemen. Toch lukt het sommige burgers niet om mee te doen. Zij blijven aan de rand van de maatschappij staan en hebben vaak professionele begeleiding nodig om drempels weg te nemen. Werken aan maatschappelijke participatie is een praktisch studieboek voor (toekomstige) professionals die mensen met participatieproblemen ondersteunen en begeleiden. Bij dit boek hoort een website met opdrachten, casuïstiek, werkbladen en links naar relevante websites.
Keywords: Armoede; Eenzaamheid; Participatie