Waarde(n)vol verkopen : Een ander perspectief op sales - Stoutenbeek, Misha, ....- (Groningen : Noordhoff Business, 2020)
Doelen behalen en commerciële successen – dat wil jij toch ook? Een retorische vraag, want iedereen die een product wil verkopen streeft naar hoge verkoopcijfers en omzetgroei. Of je nu werkt als marketing professional, influencer óf salesmanager. Helaas worden we op onze weg naar succes maar al te vaak gehinderd door factoren als concurrentie, economische onzekerheid, marktverzadiging, stress en andere problemen. Waarde(n)vol verkopen helpt je om te gaan met deze hindernissen, door je een ander perspectief aan te reiken: inspiratie en motivatie voor prestatiekracht op de lange termijn, zonder verlies van levenskwaliteit. Aan bod komen onderwerpen als stress en burn-out, de illusie van persoonlijke controle en values-based-selling, waarbij veel aandacht is voor waarden en zingeving in sales.
Keywords: Inkoop -- Management; Koop en verkoop; Verkooptechnieken