Basisboek Sales : Theorie en praktijk van het dynamische salesvak - Van der Werf, Robin, ....- (Groningen : Noordhoff, 2021)
Basisboek Sales biedt studenten de kennis en inzichten om zich optimaal voor te bereiden of beter te worden in een aantrekkelijke salesfunctie. Alle belangrijke thema’s van de salesdiscipline komen aan bod, zoals de inhoud van de verkoopfunctie, marketing, logistiek, inkoop en accountmanagement. Ook is er ruime aandacht voor de praktische verkoopvaardigheden die elke verkoper zich eigen moet maken.
Keywords: Inkoop -- Management; Koop en verkoop; Verkooptechnieken