Hospitality Experience : Een inleiding in hospitality management - Melissen, Frans, ....-; Van der Rest, Jean-Pierre, ....- (Groningen : Noordhoff, 2021)
Hospitality Experience biedt een compleet overzicht van de hospitality-industrie en een duidelijke en complete inleiding op hospitality-management. In het boek zijn niet alleen theoretische inzichten opgenomen, maar ook cases en praktijkvoorbeelden. De editie wordt gecompleteerd met een hoofdstuk over interculturele hospitality experiences.
Keywords: Gastvrijheid; Toerisme; tourism ; hospitality