Black Stories - Real Crime Edition : 50 gitzwarte raadsels rondom waargebeurde misdrijven - Tucker's Fun Factory (Enschede : Tucker's Fun Factory, 2021)
Ze zijn onpeilbaar. Ze zijn morbide. 50 gloednieuwe en gitzwarte raadsels laten het bloed in je aderen stollen.
Keywords: Denkspel; Raadsels; Waargebeurd; gezelschapsspel