Brainstorm-kit : De snelste weg naar nieuwe ideeën - Flanders Dictrict of Creativity vzw ....- (Leuven : Flanders District of Creativity vzw, 2021)
De GPS-brainstormkit is een gestructureerde methode om met een groep van 12 tot 15 personen te brainstormen. Heel wat nieuwe trends en ontwikkelingen komen op ons af. Van vergrijzing over e-commerce tot een dalend aantal vrijwilligers. Elke organisatie heeft zijn eigen uitdagingen. Een brainstorm helpt om snel tot nieuwe ideeën en projecten te komen om hierop in te spelen. De GPS-methode werkt op basis van zes trends en ontwikkelingen waar jouw creatieve onderneming vandaag voor staat. Tijdens een brainstormsessie van een halve dag kom je tot minstens 120 ideeën. Daaruit destilleer je dan drie uitgewerkte projecten waar je mee aan de slag kan. Deze GPS is dus net als die in de auto: weet je niet goed welke kant je op moet, dan wijst GPS jouw onderneming de weg!
Bevat een handleiding met stappenplan en het GPS-bord.
Keywords: Brainstormen; Creativiteit; Ondernemen