Mensen met een verstandelijke beperking : Inzicht in begeleidings- en ondersteuningsvragen voor (toekomstige) professionals - Hermsen, Pieter, ....-; Embregts, Petri, ....-; Van der Meer, Joke, ....- (Deventer : Van Tricht, 2021)
Gezien de diversiteit aan mensen die in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking werkzaam zijn, is dit boek bruikbaar voor alle initiële opleidingen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, HBO en MBO. Het boek is zeker ook geschikt als naslagwerk.
Keywords: Mentaal gehandicapten -- Hulpverlening