Audace!5 - Set modules D&A-finaliteit (modules 1&2 van 4). (Brugge : Die Keure, 2023)
Audace is een nieuwe methode Frans voor het secundair onderwijs voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad D- en D&A-finaliteit. De methode sluit volledig aan bij de nieuwe eindtermen. Audace volgt de timing van de hervorming van het secundair onderwijs.
Bevat: En route vers la vie adulte, Destination: voyage, Mon amour pour toujours?, Libérez votre créativité!