Boon 5: Nederlands: D&A-finaliteit basispakket modules 1 t.e.m. 4. (Brugge : Die Keure, 2023)
BOON is de nieuwe methode Nederlands voor het secundair onderwijs van uitgeverij die Keure. BOON is een methode Nederlands voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad doorstroom- en dubbele finaliteit. De uitgave is geschikt voor alle netten en sluit perfect aan bij de nieuwe eindtermen. BOON biedt een nieuwe kijk op het vak Nederlands. Het is een doelgerichte methode Nederlands met een frisse en actuele inhoud. BOON richt zich op leerkrachten die doelbewust afwisselen tussen leerkrachtgestuurd en leerlinggestuurd onderwijs. De methode is modulair opgebouwd en plaatst de tekstsoort centraal. Elke module werkt toe naar een communicatieve eindopdracht, de oogst.
Bevat: Crimineel Goed, Divers Denken, Spreek je Nederlands?, Lolbroeken & grapjassen.