Boon: D&A-finaliteit derde graad : Vademecum - Ghyselen, Trui, ....-; Troch, Belinda, 1989-; Van Hecke, Linde, ....- (Brugge : Die Keure, 2023)
Dit vademecum hoort bij de derde graad van de dubbele finaliteit. Het vademecum bouwt verder op taalgebruik en taalsysteem dat aan bod kwam in de tweede graad. Het is dan ook een handig naslagwerk voor de leerling om de taalbeschouwelijke begrippen uit de modules nogmaals na te kijken.
Keywords: Nederlands; Secundair Onderwijs; Vademecum