De jongen die bevroor - Van Steenbergen, Caroline, ....-; Berenschot, Myriam, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Boris wil dat alles perfect is. Zijn veters zijn precies even lang, zijn stappen volgen altijd hetzelfde ritme, opruimen doet hij het liefst. Maar toch wil hij altijd beter doen. Hij voert elke beweging zo traag en precies uit dat hij bevriest... Een fantasievol verhaal over perfectionisme en fouten durven maken.
Boek met tekenfilm
Keywords: Fantasie; Gevoelens-Gedrag; Perfectionisme