Sheridan :. - Motmans, Ben, ....-; Kets, Brecht, ....-; Van Broeck, Sam, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
In het kader van het PWO1 project "Server Sizing hebben wij samengewerkt met het research team, bestaande uit Bert Devriese, Dieter Saeys en Tijl Deneut. Zij zijn de uiteindelijke gebruikers en bètatesters van Sheridan. Onze tool wordt hierbij ingezet om de schaling van een server te meten via zijn eigen applicatie op een innovatieve, snelle en goedkope wijze. Er is slechts 1 client vereist om de benchmarks uit te voeren. Dit leidt tot een innovatieve kostenverlaging voor het datacentrum, wat zeker in de smaak valt bij de KMO's.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie