Astena.be /. - Vandenbussche, Bram, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
Astena NV is een nieuw bedrijf dat nood heeft aan een website. Mijn opdracht bestaat uit het ontwikkelen van deze website in samenwerking met Boulevart (www.boulevart.be), een (web)design bedrijf dat ook onder de Cronos groep valt. Zij staan in voor de huisstijl en de informatie structuur van de website, terwijl ik verantwoordelijk ben voor de technische ontwikkeling en integratie van informatie, design en techniek.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie