Ontwikkelen van Plug-ins voor Televic’s FlexGui /. - Lefebure, Kevin, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
Het principe van FlexGui werkt volgens plugins. Het is zo dat door het werken met plugins (dll’s) het zeer gemakkelijk wordt om FlexGui aan te passen aan de noden van de klant. De bedoeling van mijn stage is nu net de bestaande reeks plugins te gaan uitbreiden. Zo zal worden gewerkt aan een 3D-box plugin. Een plugin die een panel weergeeft op de FlexGui waarbinnen een 3D wereld kan worden gecreëerd via DirectX.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie