Automatisatie leerlingenbeheer - Sint-Jozef-Klein-Seminarie Basisschool /. - Vermachelen, Koen, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
Het doel van mijn stage was om bepaalde zaken te gaan centraliseren in één applicatie. De gewenste onderdelen voor het programma waren: advalvas, aanwezigheden, klasagenda, zorgbeheer plus nog kleinere onderdelen. Dit alles moest veilig gebeuren doordat je bijvoorbeeld met soms gevoelige gegevens zit zoals bijvoorbeeld de zorggegevens. Het sprak dus ook voor zich dat de beveiligingstructuur goed in elkaar moest zitten.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie