Campus Nederlands Concreet 5 - 3-4 uur : leerwerkboek : doorstroomfinaliteit domeingebonden TSO/KSO - Vandekerckhove, José, ....-; De Hert, Anneleen, ....-; Van Gompel, Pieter, ....-; Van Heden, Kwinten, ....-; Vervarcke, Kathelijn, 1976-; Van Nieuwenhove, Maarten, 1989- (Kalmthout : Pelckmans, 2023)
Campus Nederlands is een inspirerende en vernieuwende methode die veel mogelijkheden biedt. Het actuele en frisse materiaal ondersteunt het volledige leerproces. Authentieke contexten en communicatieve opdrachten stimuleren leerlingen om doelgericht te communiceren. Leerlingen nemen hun eigen leren in handen en verhogen zo hun leercompetentie. Ze leren ook genieten van taal en cultuur en worden geprikkeld om zelf creatief met taal om te gaan. In de methode zit bovendien ingebouwd differentiatiemateriaal waardoor je gemakkelijk aan de slag kan gaan met binnenklasdifferentiatie. Campus Nederlands geeft een optimale ondersteuning en laat tegelijk ook vrijheid om efficiënt in te spelen op de diversiteit in je klas.
Conform onderwijsvernieuwing
Nederlands ; secundair
Keywords: Campus Nederlands